separator

ПОЧЕТНА УБАВИНА И СТИЛ НЕВЕСТА ВЕНЧАНИЦИ ЗА ПРОЛЕТ 2014 ОД КОЛЕКЦИЈАТА НА"Wtoo Brides"
ВЕНЧАНИЦИ ЗА ПРОЛЕТ 2014 ОД КОЛЕКЦИЈАТА НА"Wtoo Brides"

wtoo-by-watters-wedding-dresses-spring-2014-bridal-gown-style-12823-silviaИнсписрирани од Тоскана

Инспирацијата за оваа колкеција е од патувањето низ Тоскана. Прекрасната и едноствна изведба на овие венчаници ги прават да бидат романтични и итекако привлечни. Инспирирани од духот на Италија како материјали се користени најпрефинета чипка и органза. Толку прекрасна колекција